ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ  !!!

Почитувани потрошувачи,

Согласно препораките на Владата и Министерството за здравство за намалено движење поради превенција и заштита како и моменталната ситуација со коронавирусот COVID 19, фирмата ГРАНЕКСПОРТ СКОПЈЕ ве известува дека за сите информации поврзани со продажба на апарати, пелети, резервни делови како и сервисни интервенции ќе биде потребно да ги контактирате на следните телефонски броеви за понатамошно упатство и извршување на активностите:

– СЕРВИСЕН ЦЕНТАР , 02/ 3176-185
– ПРОДАЖЕН САЛОН , 02/ 3179-239
– КОМЕРЦИЈА, 02/ 3176-184

Благодариме на разбирањето,

Со Почит, Гранекспорт Скопје

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *