Посета на фабриката Alfa Plam во Врање !

На 18.06 и 19.06.2019та година имавме чест во фабриката на Alfa Plam во Врање да се дружиме со колегите сервисери и инсталатери на етажен програм од нашата земја. Овие собири се одлична можност за презентација на сите новитети од компанијата како и за размена на различни искуства . Покрај кратката презентација и прошетка низ самата фабрика и процесот на изработка на апаратите, колегите од Врање на сите учесници на обуката им подарија вредни поклони и награди.

слика 4   слика 2

слика 3

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *