5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА КОТЕЛ !

 

Сите Alfa Plam производи кои користат пелет како гориво , а се наменети за етажно греење ги исполнуваат највисоките Европски стандарди за висок степен на ефикасност, намалување на емисијата на штетни гасови и минимална количина на пепел која останува при процесот на согорување на горивото. Најсовремената електроника, унапредените системи за чистење и можноста за поврзување на дополнителен резервоар за пелет се само некои од предностите кои обезбедуваат максимален комфор при употреба на овие производи.

Би сакале да ве известиме дека гаранцијата од 5 години го опфаќа целиот асортиман на котли, печки и шпорети за етажно греење на пелет.

Напомена: Како исклучок, 5 години гаранција на котелот имаат и следните модели од цврстиот програм за етажно греење:

  • WOOD 25 , WOOD 35, WOOD 40, WOOD 50

За сите дополнителни прашања и информации можете да го контактирате и нашиот сервис нa:

– телефон 02/3176-185 или маил: servis@gran.mk

5-god-garancija-na-Kotel

 

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *