alfa-plam-kamion

Повелете на дружење заедно со демо камионот на Алфа Плам низ цела Македонија.

Почитувани, Семејството на Алфа Плам, Ве поканува да дојдете да не посетите и да се дружиме.
Воедно и да Ве запознаеме со новите модели на печки на пелети и шпорети на дрва како

 • Гранде 38
 • Комо Компакт 32
 • Лука С8
 • Алфа Терм 20 Пелет
 • Ксила Идро
 • Алфа Терм 35

во нашиот Демо Камион кој ќе биде поставен на следните локации:

 • Скопје 01.10 (понеделник) на Плоштад
 • Тетово 02.10 (вторник) на Плоштад
 • Кичево 03.10 (среда) пред продавница Туфек Комерц
 • Битола 04.10 (четврток) на Плоштад
 • Штип 05.10 (петок) на Плоштад
 • Кочани 06.10 (сабота) пред Трговскиот Центар.

Ве очекуваме од 09 до 17 часот!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *