Електрична и комбинирана програма

С 140 55 Антрацит

Електричен шпорет С 140 55 Антрацит

Цена 14,190.00 ден.

С 140 50 Г/6

Електричен шпорет С 140 50

Цена 13,700.00 ден.

С 140 55 Г/6

Електричен шпорет С 140 55

Цена 14,190.00 ден.

СГ 122 55 ГИ/6

Комбиниран електрично-плински уред.

Цена 16,200.00 ден.

Мини електричен шпорет 3800 W

Мини електричен шпорет

Цена 7,990.00 ден.

Студио 1 1200 W

Решо

Цена 2,290.00 ден.

Студио 2 2500W

Решо

Цена 3,290.00 ден.

Гама 4000 W

Плинско решо

Цена 9,600.00 ден.

СГ 122 55 Р

Комбиниран електрично-плински уред.

Цена 16,200.00 ден.


  • 1
  • 2