• ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР – БРАЌА СТАМЕНКОВИЌ, во соработка со Гранекспорт, Скопје
    Организира и спроведува постапка за проверка на професионалната компетентност на кандидатите, што им овозможува полесно и на работодавачите и на поединците вработување и постигнување на оптимални ниво на експертиза за извршување на одредено занимање.
  • Полагањето се врши преку Skype, Viber ili What’s up
    Браќа Стаменковиќ и Гранекспорт Ви нуди можност да полагате во канцеларијата во Скопје.
    Закажувањето се врши исклучиво на телефон +38972/ 261-149 или преку е-пошта b.stamenkovic@gran.mk

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Образовниот центар Браќа Стаменковиќ, денес, како и во претходните седум децении е модерна и водечка институција во областа на неформалното образование. Со професионалната услуга, ние се стремиме да ги задоволиме потребите на сите наши соработници, студенти и корисници на услуги. Образовниот центар „Браќа Стаменковиќ“, како дел од Националниот Универзитет Браќа Стаменковиќ е основан во 1948 година и за кратко време ја стекна довербата од голем број кандидати, кои што сакаат да го унапредат своето образование и знаење.

Центарот е создаден од потребата на граѓаните на Белград, Србија и цела поранешна Југославија да ги подобрат и стекнат новите знаења од областа на образованието. За таа цел, денес веќе функционираат канцеларии на центарот во Македонија, Ц.Гора и БиХ.

Прочитајте повеќе