PELET X4

Летна понуда на пелети по АКЦИСКИ ЦЕНИ !

Почитувани, би сакале да ве известиме дека од денес  10.05.2019та година во продажниот салон на Гранмаркет започнa ЛЕТНАТА ПОНУДА НА ПЕЛЕТИ по АКЦИСКА ЦЕНА од реномираните брендови BIOENERGYPOINT, BIOENERGYPOINT Premium, EKOSTEP и CROWN FOREST, производители кои во потполност ги исполнуваат Европските ENplus стандарди за производство и продажба на пелети. Акциските цени се следните:

Bioenergy zelen    Ekostep

Crown forest    Bioenergy premium

          BIOENERGYPOINT –вреќа 15kg = 179 денари

          ЕKOSTEP –вреќа 15kg = 179 денари

          CROWN FOREST –вреќа 15kg = 180 денари

          BIOENERGYPOINT PREMIUM-вреќа 15kg = 185 денари

  • Доставата на територија на град Скопје е БЕСПЛАТНА !

    Гранмаркет, телефони за контакт: 02/3179-239 ;  070/293-453

     

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *