ГРАНДЕ 37

Sale price 162,290.00 ден.

Котел на пелет- Гранде 37

-обвивката изградена од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-челична врата на ложиштето

-котелот изграден од котловски лим

-термичка изолација на котелот со минерална волна

-во горниот дел на котелот под резерварот за пелет има простор за прирачните сретства за одржување на котелот

-за обезбедување на котролиран процес на согорување вградени се:

*исклушително напреден firmwire со огромен простор за подесување и прилагодување на различни конфигурации на грејните системи

*опционално поврзување на бафер, дополнителен резервар за пелет, сензор за нивото на пелетите

*управување со помошна на енкодер кој овозможува континуирано рамномерно дозирање на пелет што овозможува рамномерна работа

*најсовремен LCD Touch Panel

*опционално:далечинско управување по пат на СМС пораки и со помош на android и iOS апликации

-варијабилни параметри кои значително попрецизно ја регулираат работата на котелот

power

37 kW

dimension-oven

979 x 761 x 1400 mm

volume

80 mm

volume

37 kW

area

72 l

area

2,45 / 8,27 kg/h

area

69 h

area

170 kg

area

617 m3

area

237 m2

area

310 / 345 kg

area

93 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 80 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS