Инокс редуцир и муф

Sale price Check ден.

Инокс муф:

Ø 80/80 на залиха = 210 ден

Ø 100/100 на залиха = 260 ден

Ø 120/120 на залиха = 460 ден

Инокс редуцир:

Ø 100/80 на залиха =  810 ден

Ø 120/80 на залиха = 1.010 ден

Ø 130/80 на залиха =  1170 ден

Ø 130/100 на залиха =  810 ден

Ø 130/120 на залиха =  1.220 ден

Ø 150/100 на залиха =  1.160 ден

Ø 150/120 на залиха =  1.320 ден

Ø 150/80 на залиха =  1.220 ден

Ø 200/100 на залиха =  1.390 ден

Ø 200/180 на залиха =  1.850 ден

Ø 200/120 на залиха =  1.620 ден

Ø 200/150 на залиха =  1.740 ден

Ø 250/150 на залиха =  1.930 ден

Ø 250/200 на залиха =  2.100 ден

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 2 + 81 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS