КОМО КОМПАКТ 32

Sale price 164,290.00 ден.

Котел на пелети - Комо Компакт 32

-обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-термичка изолација на вратата на ложиштето со вермикулит, како и дополнителна термичка изолација на самиот котелсо минерална волна го намалува степенот на одавање на топлинат  и го зголемува степенот на искористливост на горивата

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

***за да биде работата на котелот прилагодена на саканата собна температура задолжително е вградување на собен термостат

 

power

32 kW

dimension-oven

676 x 830 x 1506 mm

volume

100 mm

volume

32 kW

area

68 l

area

2,13 / 7,14 kg/h

area

33 h

area

70 kg

area

528 m3

area

203 m2

area

360 / 380 kg

area

90,2 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 5 + 3 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS