Камин за централно греење на пелети - Комо 12

Печка на пелети за централно греење со компактни димензии е прилагодена за потребите на помалите објекти за домување.

power

12 kW

dimension-oven

500x570x940 mm

volume

80 mm

volume

1,5 kW

volume

10,5 kW

area

27 l

area

kg/h

area

26,2 h

area

21 kg

area

120-200 m3

area

46-77 m2

area

165/185 kg

area

97 {167dae766eefc6189ab000d4937b94a37b254ab8146190b52a398d5389cc5010}

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 4 + 77 =

Остави Одговор

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ