С 140 55 Антрацит

Sale price 17,190.00 ден.

Електричен шпорет С 140 55 Антрацит

-четири грејни  плоча со различни димензии

-една експрес грејна плоча

-голем волумен на рерната

-конвенционална рерна

-вертикална и хоризонтална решетка во рерната

-двојно стакло на рерната

-можност за самочистење на рерната

-длабока тепсија – погодна за печење на леб и поголеми парчиња месо

-можност за поставување на тепсијата на три нивоа во рерната

-фиока за тепсијата

-капак за шпоретот

-5 години гаранција !

power

8025 W

dimension-oven

550 x 600 x 850 mm

volume

460 x 475 x 320 mm

volume

70 l

area

50 / 62 kg

area

Yes

area

Yes

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 4 + 1 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS