ДИНО 17

Sale price 118,890.00 ден.

Камин за централно греење на пелети - Дино 17

-обвивката изградена од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-подобра затегнатост и целосна контрола на снабдувањето со воздух за согорување се постигнува со вградената гусана врата на ложиштето и целосно дихтување на капакот на резерварот

-контролираниот процес на согорување и прилагодување на работа на печката со квалитетот на пелетите и провевот во оџакот се обезбедуваат со вградените дополнителни компоненти

-специјална сигурносна рачка на вратата на ложиштето

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

power

17 kW

dimension-oven

574 x 568 x 1237 mm

volume

80 mm

volume

2 kW

volume

15 kW

area

32 l

area

1,3 / 3,7 kg/h

area

35 h

area

45 kg

area

255 – 425 m3

area

102-170 m2

area

193 / 222 kg

area

94 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 7 + 86 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS