• elita-2-black

ЕЛИТА 3

Sale price 23,690.00 ден.

Шпорет на дрва -Елита 3

• Современ дизајн на печката
• Гусана плоча за готвење
• Преградата за горивото со врата се наоѓа во долниот дел на печката
• Обвивката вградена од квалитетен лим кој е заштитен со емајл отпорен на 800 oC
• Ложиште обложено со огноотпорни цигли кои акумулираат топлина и ја зголемуваат температурата на согорување
• Големо керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700 oC и видлив пламен кој внесува дополнителна топлина во просторијата
• Регулатор за примарен воздух на вратата на ложиштето
• Влез на секундарен воздух на вратата на ложиштето
• Доводот на секундарниот воздух обезбедува целосно согорување и овозможува стаклото на вратата на ложиштето да остане чиста

power

7 kW

dimension-oven

455 x 442 x 865 mm

volume

120 mm

area

117 m3

area

45 m2

area

85 / 97 kg

area

77.6%

Формулар за нарачки

Опис на нарачка

  • 9 + 69 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *