Инокс цевка со изолација за надворешна употреба (монтажен оџак)

Sale price Check ден.

Ø 80/130 на залиха

 • 3м-7.660 ден
 • 2м- 5.110 ден
 • 1м- 2.560 ден
 • 0.5м-1.540 ден
 • 0.25м-1.030 ден

Ø 100/150 на залиха

 • 3м-8.630 ден
 • 2м-5.750 ден
 • 1м-2.880 ден
 • 0.5м-1.840 ден
 • 0.25м-1.320 ден

Ø 130/180 на залиха

 • 3м-9.220 ден
 • 2м-6.150 ден
 • 1м-3.080 ден
 • 0.5м-2.310 ден
 • 0.25м-1.540 ден

Ø 150/200 на залиха

 • 3м-11.580 ден
 • 2м-7.720 ден
 • 1м- 3.860 ден
 • 0.5м-2.510 ден
 • 0.25м-1.620 ден

Ø 200/250 на залиха

 • 3м-13.830 ден
 • 2м-9.220 ден
 • 1м-4.610 ден
 • 0.5м-3.220 ден
 • 0.25м-2.050 ден

Ø 250/300 на залиха

 • 3м-16.190 ден
 • 2м-10.800 ден
 • 1м-5.410 ден
 • 0.5м-3.790 ден
 • 0.25м-2.440 ден

Ø 300/350 на залиха

 • 3м-19.320 ден
 • 2м-12.900 ден
 • 1м-6.450 ден
 • 0.5м-4.540 ден
 • 0.25м-2.920 ден

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

 • 2 + 33 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS