• lara-red

ЛАРА

Sale price 29,390.00 ден.

Камин - Лара

-кермачки плочки  на печката во различни бои

-гусана врата на ложиштето

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стаклото на вратата на ложиштето овозможува поглед на огинот во ложиштето

-регулаторот за примарен воздух се наоѓа во долниот дел на печката, на предниот дел на пепелникот

-влез на секундарниот воздух на прена страна на печката

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

power

8 kW

dimension-oven

460 x 440 x 900 mm

volume

120 mm

area

200 m3

area

80 m2

area

105 / 122 kg

area

75,3 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 2 + 75 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS