orijent

ОРИЕНТ

Sale price 21,890.00 ден.

Трајножаречка печка - Ориент

-трајножаречка печка од дебели лимови

-гусана решетка во ложиштето, долг век на траење

-вратата е од лимени позиции од внатрешната страна обложена со стаклени плетенки, со што се обезбедува херметичност

-ложитето е обложено со заменливи шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стаклото на вратата на ложиштето овозможува поглед на огинот во ложиштето

-регулаторот на примарниот воздух се наоѓа на долниот дел на вратата на печката

-регулаторот на секундарниот воздух се наоѓа на горниот дел на вратата на ложиштето

-дополнителен отвор за снабдување со секундарен воздух се наоѓа на задната страна на печката

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

power

6 kW

dimension-oven

470 x 360 x 980 mm

volume

150 mm

area

150 m3

area

60 m2

area

98 / 112 kg

area

70 / 81 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 9 + 10 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS