• rustikal

КАМИН РУСТИК / РУСТИКАЛ

Sale price 35,290.00 ден.

Камин - Рустикал

-каминот е создаден од гусани и лимени позиции

-од предната страна на каминот се наоѓаат огноотпорни стакла, кои овозможуваат поглед на огинот во ложиштето

-гусана врата на ложиштето се наоѓа од десната страна, следува специјален клуч за отварање

-регулаторот за воздух се наоѓа на предната страна на ложиштето

power

11 kW

dimension-oven

720 x 440 x 820 mm

volume

120 mm

area

275 m3

area

110 m2

area

125 / 138 kg

area

71,4 / 75,7 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 5 + 87 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS