• vulkan-s-red

ВУЛКАН С

Sale price 13,690.00 ден.

Печка на дрва - Вулкан С

-гусана плотна

-гусана врата на ложиштето

-ложиштето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стакло на вратата на ложиштето овозможува поглен на огинот во ложиштето

-регулаторот за примарен воздух на вратата на пепелникот

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-следува специјален клуч за ракување со вратата од ложиштето

-висок степен на искористување 85%

power

4 kW

dimension-oven

340 x 360 x 885 mm

volume

120 mm

area

100 m3

area

40 m2

area

74,5 / 79,5 kg

area

84 / 85 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 67 =

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

RELATED PRODUCTS