Гран Елеватор

Гран Елеватор

Престилка за пренос на товар

Sale price 1,300 ден.

Рачна количка

Макс. Носивост 250кг

Sale price 3,000 ден.

Рачна количка 2 степена

Макс. носивост 250кг

Sale price 3,800 ден.

Рачна количка 2 степена /6 тркала

Макс. носивост на скали: 100кг Макс. носивост 250kg

Sale price 4,100 ден.