Пелети програма

ЛУКА С

Воздушна печка на пелети - Лука С

Sale price 54.990.00 ден.

АЛФА ТЕРМ 20 ПЕЛЕТ

Шпорет за централно греење на пелети - Алфа Терм 20 Пелет

Sale price 116,990.00 ден.

КОМО КОМПАКТ 32

Котел на пелети - Комо Компакт 32

Sale price 164,290.00 ден.

КОМО КОМПАКТ 37

Котел на пелети - Комо Компакт 37

Sale price 171,690.00 ден.

ГРАНДЕ 37

Котел на пелет- Гранде 37

Sale price 162,290.00 ден.

ДИНО 27

Камин за централно греење на пелети - Дино 27

Sale price 130,090.00 ден.

КОМО 12

Камин за централно греење на пелети - Комо 12

Sale price 104,190.00 ден.

КОМО КОМПАКТ 15

Котел на пелети - Комо Компакт 15

Sale price 109,190.00 ден.


  • 1
  • 2