Alfa 90 Pelet

Мултифункционален шпорет на пелети со супериорен дизајн и квалитет, постигнува високи перформанси при подготовка и загревање на храната. Со примена на современи технолошки решенија се постигнува максимална удобност при употреба.

цена на производот:

Original price was: 94.090,00 ден.Current price is: 84.690,00 ден.

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

8 kW

Димензии (Ш /Д / В)

900 x 600 x 850 mm

Димензии на рерна (Ш /Д / В)

330 x 440 x 260 mm

Пречник на димен продолжеток

80 mm

Потрошувачка на пелет мин/макс

0,64 / 1,98 kg/h

Волумен на загревање

133 m3

Површина максимална на загревање

51 m2

Тежина нето/бруто

141 / 163 kg

Степен на искористеност

86 %

Енергетска класа

А+

Капацитет на резервоар за пелет

15 kg

Двојно стакло

да

Предности:
  • Школка изработена од висококвалитетен лим, заштитен при процес на емајлирање, бојадисување и лакирање.
  • Сите видови на заштита се отпорни на високи температури.
  • Мултифункционален производ: истовремено загрева, готви и пече.
  • Двојно стакло на вратата од рерната со термометар.
  • Комората за согорување е изработена од челичен лим, а ложиштето е од леано железо, што овозможува безбедно и долгорочно функционирање на производот.
  • Емајлирана рерна за висококвалитетно и рамномерно печење во тава што доаѓа со шпоретот.
  • Неделно програмирање на работата на шпоретот.
  • Можност за ракување со шпоретот на 5 нивоа на моќност.
  • Вградените безбедносни термостати го спречуваат самозапалувањето на шпоретот.
  • Дополнителен вентилатор кој дува топол воздух во просторијата.
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram