Alfa Mini Elektrik

Мини електричен шпорет со хармонични димензии, погоден за сместување во викендички и помали станбени единици.

цена на производот:

11.960,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Димензии (Ш /Д / В)

550 x 360 x 380 mm

Димензии на рерна (Ш /Д / В)

400 x 300 x 220 mm

Тежина нето/бруто

19 / 21 kg

Вкупна моќност на електричниот дел

3800 W

Големина на рерна

26,4 l

Двојно стакло

Да

Предности:
  • Две грејни плочи со различна моќност
  • Функционалната рерна овозможува подготовка на сите видови јадења
  • Лесна преносливост на производот
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram