Ceneflame 1200w

  • Ceneflame правосмукалка за пепел дизајнирана да вакумира ладна пепел од камини или од печки на дрва или пелети.
  • Функција на дување.
  • Мотор 230 V~50 Hz - 1200 W - Притисок: 17 Kpa.
  • Заменлив HEPA филтер со антистатички и самогасив предфилтер.
  • Канистер од 18 литри во лакиран метал со рачка за носење.
  • 1,10 m флексибилно метално црево + 20 cm  вшмукувачка метална цевка.
  • Опремен со 3 тркала за чување на додатоците.'
  • ПРОИЗВОДЕН ВО ИТАЛИЈА.
цена на производот:

3.300,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Мокност на мотор

1200w

Канистер

18 l

Флексибилно црево+метална цевка

1,10m + 20cm

Хепа филтер

Да

Пред-филтер

Да

Предности:
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram