Cenerill 1000w

  • Cenerill правосмукалка за пепел дизајнирана да вакумира ладна пепел од камини или од печки на дрва или пелети.
  • Мотор 220-240 V~50 Hz - 1000 W - Притисок: 17 Kpa.
  • Заменлив HEPA филтер со антистатички префилтер за самогаснење.
  • Челичен канистер од 18 литри со рачка за носење.
  • Метално флексибилно црево од 1,10 m + цевка за вшмукување метална од 20 cm.
  • ПРОИЗВОДЕН ВО ИТАЛИЈА.
цена на производот:

2.650,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Мокност на мотор

1000w

Канистер

18 l

Флексибилно црево+метална цевка

1,10m + 20cm

Хепа филтер

Да

Пред-филтер

Да

Предности:
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram