Commo Compact 15

Котел на пелети за парно греење со компактни димензии прилагоден на потребите на помалите станбени единици. Добрата топлинска изолација на котелот овозможува поголема енергетска ефикасност и моќност испорачана во водата. Вградените безбедносни термостати обезбедуваат заштита од прегревање на водата во котелот.

цена на производот:

Original price was: 107.090,00 ден.Current price is: 96.390,00 ден.

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

15 kW

Димензии (Ш /Д / В)

590 x 700 x 1080 mm

Пречник на димен продолжеток

80 mm

Потрошувачка на пелет мин/макс

1,03 / 3,55 kg/h

Волумен на загревање

150-250 m3

Моќност на котел

15 kW

Капацитет на вода во котел

32 l

Површина минимална на загревање

58 m2

Површина максимална на загревање

96 m2

Тежина нето/бруто

215 / 235 kg

Степен на искористеност

88 %

Енергетска класа

А+

Капацитет на резервоар за пелет

40 kg

Предности:
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram