Dimovoden Set 118 / F150 / F160

Димоводни сетови емајлирани достапни во неколку бои: бела, антрацит, кафена, беж и црвена.

Во зависност од производот, достапни се неколку широчини на сетови: ⌀118, ⌀150 и ⌀160.

Секој сет содржи: цевка 1 x 0,5 m, цевка 1 x 1 m и 2 x колена.

Исто така, можно е да се купат елементите и одделно од сетот.

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Предности:

Ценовник сет

 • Ф118 сет - 3750 ден
 • Ф150 сет - 4950 ден
 • ф160 сет - 8900 ден

Ценовник парче

 • Ф150 1м - 1500 ден
 • ф150 0,5 м- 900 ден
 • ф150 колено -1100 ден
 • ф150 розетна - 650 ден
 • ф160 1м -2600 ден
 • ф160 0,5м - 1600 ден
 • ф160 колено - 1950 ден
 • ф160 розетна - 950 ден
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram