Dimovoden Set F80 / F100

Димоводни сетови , во зависност од производот достапни се во две димензии : ⌀80 и ⌀100

Секој сет содржи: цевка 2 x 1 m, цевка 1 x 0,25 m, 1 x колена, 1 x розета и T вилушка.

 

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Предности:

Ценовник сет

 • Ф80 сет - 6150 ден
 • Ф100 сет - 8400 ден

Ценовник парче

 • Ф80 1м - 1250 ден
 • ф80 0,5 м - 800 ден
 • ф80 0,25м - 700 ден
 • ф80 розетна - 600 ден
 • ф80 колено - 1350 ден
 • ф80 т-рачва - 2000 ден
 • ф100 1м - 1600 ден
 • ф100 0,5м - 1150 ден
 • ф100 0,25 м - 950 ден
 • ф100 розетна - 800 ден
 • ф100 колено - 2000 ден
 • ф100 т-рачва - 2700 ден
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram