Gama

Решо на гас погоден за употреба во помали станбени единици, летни кујни и викендички.

цена на производот:

14.450,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Димензии (Ш /Д / В)

400 x 600 x 850 mm

Тежина нето/бруто

21 / 30,5 kg

Вкупна моќност на гасен дел

4000 W

Предности:
  • Два горилници (1000 W и 3000 W)
  • Производот е фабрички поставен да работи со гас пропан-бутан, постои можност за префрлување на природен гас
  • Простор за боца со гас
  • Капак
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram