Luca 12

Печка на пелети со врвен квалитет и модерен дизајн, прилагоден на потребите на урбаниот начин на живот. Употребата на квалитетни материјали и сите вградени компоненти гарантира долг век на производот.

цена на производот:

Original price was: 82.190,00 ден.Current price is: 73.990,00 ден.

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

12 kW

Димензии (Ш /Д / В)

589x633x1109 mm

Пречник на димен продолжеток

80 mm

Потрошувачка на пелет мин/макс

0,9/2,7 kg/h

Волумен на загревање

200 m3

Површина максимална на загревање

77 m2

Тежина нето/бруто

158/184 kg

Степен на искористеност

91 %

Енергетска класа

А+

Капацитет на резервоар за пелет

28 kg

Предности:
  • Модерен дизајн на печка на пелети.
  • Капакот и вратата на ложиштето се изработени од висококвалитетен лим заштитен со лак и боја отпорен на високи температури.
  • Ложиште направено од прохром.
  • Неделно програмирање на работата на печката.
  • Можност за работа на печката со 5 нивоа на моќност.
  • Сите вградени елементи се производи на реномирани европски производители.
  • Керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700 °C и видлив пламен што внесува дополнителна топлина во просторијата.
  • Висок степен на искористеност
  • Ги исполнува барањата на сите сегашни стандарди
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram