Luca R

Печка на пелети што претставува најдобар сооднос на квалитет и цена. Погоден е за греење на помали станбени единици. Посебна предност се одразува во дувањето на топол воздух во просторијата, со помош на вграден вентилатор.

цена на производот:

Original price was: 57.890,00 ден.Current price is: 51.090,00 ден.

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

8 kW

Димензии (Ш /Д / В)

500 x 530 x 955 mm

Пречник на димен продолжеток

80 mm

Потрошувачка на пелет мин/макс

0,82 / 2,03 kg/h

Волумен на загревање

133 m3

Површина максимална на загревање

51 m2

Тежина нето/бруто

110 / 128 kg

Степен на искористеност

85 %

Енергетска класа

А+

Капацитет на резервоар за пелет

23 kg

Предности:
  • Школката е изработено од висококвалитетен лим, а вратата на ложиштето е изработена од челик
  • Страните се заштитени во процесот на лакирање и се достапни во неколку бои
  • На предната страна на печката има украсни хромирани ленти. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури
  • Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој внесува дополнителна топлина во вашиот дом
  • Комората за согорување изработена од специјален челичен лим и лиената ложиште овозможуваат безбедно и долгорочно работење на печката
  • Неделно програмирање на работата на печката
  • Можност за работа на рерната на 5 нивоа на моќност
  • Можност за контрола со помош на далечински управувач
  • Вградените безбедносни термостати го спречуваат шпоретот да се самозапали
  • Дополнителен вентилатор кој дува топол воздух во просторијата
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram