Luca

Елегантно дизајниранa печка на пелети, достапна во повеќе бои, е совршено решение за загревање на помали станбени единици со помош на вграден вентилатор.

цена на производот:

Original price was: 62.090,00 ден.Current price is: 55.890,00 ден.

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

8 kW

Димензии (Ш /Д / В)

500 x 530 x 955 mm

Пречник на димен продолжеток

80 mm

Потрошувачка на пелет мин/макс

0,82 / 2,03 kg/h

Волумен на загревање

133 m3

Површина максимална на загревање

51 m2

Тежина нето/бруто

110 / 128 kg

Степен на искористеност

85 %

Енергетска класа

А+

Капацитет на резервоар за пелет

23 kg

Предности:
  • Школката е изработено од висококвалитетен лим, а вратата на ложиштето е изработена од челик. Страните се заштитени во процесот на боење во црна боја, додека предната рамка е обоена во црвена, беж и црна боја. На предната страна на шпоретот има украсни хромирани ленти.
  • Сите видови на заштита се отпорни на високи температури.
  • Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој внесува дополнителна топлина во вашиот дом.
  • Комората за согорување од специјален челичен лим и лиената ложиште овозможуваат безбедно и долгорочно работење на шпоретот.
  • Неделно програмирање на работата на печката.
  • Можност за работа на рерната на 5 нивоа на моќност.
  • Вградените безбедносни термостати го спречуваат шпоретот да се самозапали.
  • Дополнителен вентилатор кој дува топол воздух во просторијата.
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram