Paollo

Камин на цврсто гориво за парно греење со врвен квалитет и дизајн, комбинација од фино обработени квалитетни материјали. Големата стаклена површина на вратата на ложиштето овозможува видливост на пламенот и целосна атмосфера.

цена на производот:

75.890,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

19 kW

Димензии (Ш /Д / В)

580x570x1050 mm

Пречник на димен продолжеток

150 mm

Моќност на зрачење

4 kW

Моќност на котел

15 kW

Капацитет на вода во котел

28 l

Волумен на загревање

190-317 m3

Површина минимална на загревање

73 m2

Површина максимална на загревање

122 m2

Тежина нето/бруто

194 / 209 kg

Степен на искористеност

72 %

Енергетска класа

А

Предности:
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram