Regular 46 Elegant

Шпорет на цврсто гориво со подобрени функции, достапен во повеќе бои, погоден за загревање простории на помали површини и подготовка на вкусна храна на традиционален начин.

цена на производот:

27.490,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

5 kW

Димензии (Ш /Д / В)

915 x 565 x 850 mm

Димензии на рерна (Ш /Д / В)

460 x 485 x 185 mm

Пречник на димен продолжеток

120 mm

Волумен на загревање

83 m3

Површина на загревање

32 m2

Тежина нето/бруто

87 / 102 kg

Степен на искористеност

74 %

Енергетска класа

А

Предности:
  • Челични плочи за готвење, можност да се отстранат плочите и темелно да се исчистат
  • Ложиште обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемуваат температурата на согорувањето
  • Регулатори за снабдување со примарен и секундарен воздух на врата од пепелник и врата на комора за согорување
  • Снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, т.е. согорување на претходни нецелосни производи од согорување
  • Вграден термометар на рерната
  • Фиоката за гориво се наоѓа во долниот дел на шпоретот - лесно се движи
  • Двојно поврзување со оџакот: од страна и одозгора.
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram