Rustikal

Камин на цврсто гориво со традиционален изглед кој се произведува повеќе од 40 години, препознатлив по својот квалитет и издржливост. Многу задоволни корисници велат дека е семејно наследство поради неговата издржливост.

цена на производот:

43.590,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

11 kW

Димензии (Ш /Д / В)

720 x 440 x 820 mm

Пречник на димен продолжеток

120 mm

Волумен на загревање

183 m3

Површина на загревање

71 m2

Тежина нето/бруто

125/138 kg

Степен на искористеност

71.4 %

Енергетска класа

А

Предности:
  • Каминот е направен од лиени и лимени столбови
  • На предната страна на каминот на ложиштето има огноотпорни стакла, кои овозможуваат поглед на огнот во ложиштето
  • Вратата од лиеното ложиште е на десната страна, има посебен клуч за отворање
  • Регулаторите на воздухот се наоѓаат на предната страна на комората за согорување
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram