S 140 50 G/6

Електричниот шпорет со врвен квалитет широк 50 cm е погоден за сместување во помали станбени единици. Тоа е идеален избор за сите оние кои бараат сигурен сојузник во кујната.

цена на производот:

18.200,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Димензии (Ш /Д / В)

500 x 600 x 850 mm

Димензии на рерна (Ш /Д / В)

400 x 475 x 320 mm

Тежина нето/бруто

47 / 58 kg

Вкупна моќност на електричниот дел

8225 W

Големина на рерна

60 l

Енергетска класа

C

Грил

Да

Двојно стакло

Да

Предности:
 • Четири грејни плочи - 7 позиции (o 145 mm, o 180 mm, o 145 mm, o 180 mm)
 • Две експресни грејни плочи
 • Конвенционална рерна - шест начини на работа на рерната (осветлување на рерната, долен грејач, горниот грејач, инфрацрвен грејач)
 • Двојно стакло на рерната
 • Можност за самочистење на рерната
 • Вертикална решетка – хоризонтална потпора за решетка и тава
 • Хоризонтална решетка - особено погодна за печење на скара
 • Длабока тава – погодна за печење леб и поголеми парчиња месо
 • Можност за поставување на тавата на три нивоа во рерната
 • Фиока за тепсија
 • Покривка на шпоретот
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram