S 140 55 G/6 R

Електричен шпорет со врвен квалитет. Тоа е вистинскиот избор за оние кои бараат сигурен сојузник во кујната

цена на производот:

18.720,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Димензии (Ш /Д / В)

550 x 600 x 850 mm

Димензии на рерна (Ш /Д / В)

460 x 475 x 320 mm

Тежина нето/бруто

50 / 62 kg

Вкупна моќност на електричниот дел

8025 W

Големина на рерна

70 l

Енергетска класа

C

Грил

Да

Двојно стакло

Да

Предности:
 • Четири грејни плочи со различни димензии
 • Една експресна рингла
 • Голем волумен на рерната
 • Конвенционална рарна
 • Вертикална и хоризонтална решетка во рерната
 • Двојно стакло на вратата на рерната
 • Можност за самочистење на рерната
 • Длабока тава – погодна за печење леб и поголеми парчиња месо
 • Можност за поставување на тавата на три нивоа во рерната
 • Фиока за тепсија
 • Капак на шпоретот
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram