Spiroduct inox cevka

Ценовник

F80/130 - 0.25 m / 950 ден            F100/150 - 0.25 m / 1220 ден

F80/130 - 0.50 m / 1420 ден         F100/150 - 0.50 m / 1700 ден

F80/130 - 1 m / 2360 ден              F100/150 - 1 m / 2660 ден

F80/130 - 2 m / 4720 ден              F100/150 - 2 m / 5300 ден

F80/130 - 3 m / 7060 ден             F100/150 - 3 m / 7960 ден

 

F130/180 - 0.25 m / 1420 ден        F150/200 - 0.25 m / 1490 ден

F130/180 - 0.50 m / 2140 ден        F150/200 - 0.50 m / 2310 ден

F130/180 - 1 m / 2840 ден              F150/200 - 1 m / 3560 ден

F130/180 - 2 m / 5660 ден              F150/200 - 2 m / 7120 ден

F130/180 - 3 m / 8500 ден            F150/200 - 3 m / 10670 ден

 

F200/250 - 0.25 m / 1890 ден      F250/300 - 0.25 m / 2250 ден

F200/250 - 0.50 m / 2970 ден      F250/300 - 0.50 m / 3490 ден

F200/250 - 1 m / 4250 ден            F250/300 - 1 m / 4990 ден

F200/250 - 2 m / 8500 ден           F250/300 - 2 m / 9950 ден

F200/250 - 3 m / 12750 ден          F250/300 - 3 m / 14920 ден

 

F300/350 - 0.25 m / 2770 ден

F300/350 - 0.50 m / 4310 ден

F300/350 - 1 m / 6130 ден

F300/350 - 2 m / 12260 ден

F300/350 - 3 m / 18350 ден

 

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Дебелина на инокс

0.4mm AISI 304 Нерѓосувачки антимагнетен

Работна температура

400°C

Максимална температура

1000°C

Изолација на цевка

Керамичка волна со голема густина

Предности:
  • Достапни во повеќе димензии
  • Лесна и брза монтажа / демонтажа
  • Не задржува саѓи и наслаги
  • Не кородира
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram