Spiroduct inox fiksator

Ценовник

F130 - 520 ден

F150 - 750 дen

F180 - 850 ден

F200 - 910 ден

F250 - 1000 ден

F300 - 1100 ден

F350 - 1290 ден

 

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Дебелина на инокс

0.4mm AISI 304 Нерѓосувачки антимагнетен

Предности:
  • Достапни во повеќе димензии
  • Лесна и брза монтажа / демонтажа
  • Не задржува саѓи и наслаги
  • Не кородира
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram