Spiroduct inox kjumec cevka

Ценовник

F80 0.25 m - 300 ден          F100 0.25 m - 360 ден

F80 0.50 m - 480 ден          F100 0.50 m - 550 ден

F80 1 m - 670 ден               F100 1 m - 770 ден

F120 0.25 m -

F120 0.5 m -

F120 1 m -

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Дебелина на инокс

0.4mm AISI 304 Нерѓосувачки антимагнетен

Предности:
  • Достапни во повеќе димензии
  • Лесна и брза монтажа / демонтажа
  • Не задржува саѓи и наслаги
  • Не кородира
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram