Spiroduct inox koleno 90

Ценовник

F80/130 - 2360 ден

F100/150 - 2630 ден

F130/180 - 2780 ден

F150/200 - 3760 ден

F200/250 - 4250 ден

F250/300 - 5640 ден

F300/350 - 6110 ден

 

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Дебелина на инокс

0.4mm AISI 304 Нерѓосувачки антимагнетен

Работна температура

400°C

Максимална температура

1000°C

Изолација

Керамичка волна со голема густина

Предности:
  • Достапни во повеќе димензии
  • Лесна и брза монтажа / демонтажа
  • Не задржува саѓи и наслаги
  • Не кородира
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram