Spiroduct inox reducir

Ценовник

F100 / 80- 750 ден           F130 / 120 - 1130 ден

F120 / 80 - 930 ден          F150 / 120 - 1220 ден

F130/ 80 - 1280 ден         F200 / 120 - 1490 ден

F150 / 80 - 1130 ден         F200 / 150 - 1610 ден

F130 / 100 - 880 ден        F250 / 150 - 1790 ден

F150 / 100 - 1070 ден       F300 / 150 - 2180 ден

F200/100 - 1280 ден        F250 / 200 - 1940 ден

F300 / 200 - 2230 ден     F300 / 250 - 2260

 

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Дебелина на инокс

0.4mm AISI 304 Нерѓосувачки антимагнетен

Предности:
  • Достапни во повеќе димензии
  • Лесна и брза монтажа / демонтажа
  • Не задржува саѓи и наслаги
  • Не кородира
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram