Spiroduct inox rozetna

Ценовник

F80 - 320 ден

F100 - 420 ден

F130 - 550 ден

F150 - 600 дen

F180 - 710 ден

F200 - 980 ден

F250 - 1140 ден

F300 - 1200 ден

F350 - 1430 ден

 

цена на производот:

Технички карактеристики

Additional information

Дебелина на инокс

0.4mm AISI 304 Нерѓосувачки антимагнетен

Предности:
  • Достапни во повеќе димензии
  • Лесна и брза монтажа / демонтажа
  • Не задржува саѓи и наслаги
  • Не кородира
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram