Studio 2

Производ со исклучителен квалитет погоден за употреба во викендички, помали станбени единици или во летни кујни.

цена на производот:

5.190,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Димензии (Ш /Д / В)

436 x 320 x 67 mm

Тежина нето/бруто

5,3 / 5,5 kg

Вкупна моќност на електричниот дел

2500 W

Предности:
  • Практичен дизајн
  • Лесно ракување и одржување
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram