Tara

Камин на цврсто гориво Tara е модел со помали димензии и рустикален изглед, погоден за загревање на помали станбени единици. Овој камин се карактеризира со пространо ложиште обложено со шамотни плочи кои акумулираат топлина и ја зголемуваат температурата во просторијата. Големото стакло на вратата од каминот овозможува огнот да биде видлив, што внесува дополнителна топлина во вашиот дом.

цена на производот:

16.890,00 ден

Технички карактеристики

Additional information

Мокност

6 kW

Димензии (Ш /Д / В)

430x346x800 mm

Пречник на димен продолжеток

120 mm

Волумен на загревање

100 m3

Површина на загревање

38 m2

Тежина нето/бруто

48/57 kg

Степен на искористеност

66 %

Енергетска класа

А

Предности:
врати се кај другите производи
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram